Frontale botsing op Ninoofsesteenweg

PEPINGEN - 24-06-09 - Op de Ninoofsesteenweg in Pepingen gebeurde dinsdag omstreeks 16.10 uur een zwaar verkeersongeluk. De bestuurster van een Citroên C2 raakte van de baan, Ze raakte de flank van een Opel en botste vervolgens frontaal op een zware terreinwagen Mitsubishi. De vrouw zat gekneld en werd door de brandweer van Halle en Lennik uit het voertuig bevrijd.
Op brandweer van Halle en Lennik werden opgeroepen voor een verkeersongeluk in de Hallebaan in Elingen. Hierdoor ging er bij de hulpdiensten kostbare tijd verloren. Uiteindelijk vonden de hulpverleners het verkeersongeluk op de Ninoofsesteenweg ter hoogte van het containerpark van Pepingen.
De vrouw in de C2 zat helemaal gekneld. De brandweerkorpsen werkten samen om het slachtoffer te bevrijden. Ondrtussen kreeg de vrouw de zorgen van de ambulanciers en het MUG team van het Anderlechtse Erasmusziekenhuis. Eens bevrijd werd ze zwaar gewond naar het ziekenhuis in Halle overgebracht. Ook de bestuurder van de Opel raakte licht gewond en werd voor verzorging naar het AZ Mariaziekenhuis gevoerd. De twee kindjes die in zijn auto zaten en de bestuurder van de Mitsubishi raakten gelukkig niet gewond.

24 Jun 2009 arc Sluys

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://www.editiepajot.com

Datum: 24-06-09 • Uur: 08u46

Auteur: Editiepajot • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Pepingen

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur