Drie doden in Leonardtunnel

TERVUREN - 19-12-09 - Zaterdag 19 december 2009 omstreeks 2 uur zijn bij een verkeersongeval in Tervuren twee vrouwen en een man omgekomen. Het vierde slachtoffer is zwaargewond. Alle slachtoffers zijn afkomstig uit Waals-Brabant en zijn tussen 20 en 25 jaar oud.
In de Leonardtunnel reed een personenwagen op een vrachtwagen in. De personenwagens werd als het ware in twee gereten door de klap tegen de linker achterzijde van de vrachtwagen. Drie inzittenden van de personenwagen kwamen om het leven bij de klap. Het vierde slachtoffer, de bestuurder van de personenauto, diende door de brandweer bevrijd te worden en werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.
Het parket stapte af en heeft een deskundige aangesteld. Deze moet meer duidelijkheid scheppen over de toch wel onverklaarbare omstandigheden van het ongeval. Mogelijk heeft het winterweer een rol heeft gespeeld als oorzaak van het ongeval. Maar vermoedelijk is de vrachtwagen gestopt in de tunnel nadat hij de afslag richting Namen gemist had. Waarschijnlijk probeerde de vrachtwagen achteruit te rijden hetgeen fataal werd voor drie inzittenden van de personenwagen.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 19-12-09 • Uur: 09u54

Auteur: Tim • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur