Drie ongevallen op de E411

WAVRE - 25-07-11 - Maandag 25 juli, kort na de middag deden zich drie ongevallen voor op de E411 in snelweg E411 in Waver. Bij het eerste ongeluk verloor een voertuig dat uit de richting van Namen kwam een lading grind. Door de hinder van het ongeval ontstond er een file in de richting van Brussel. In de staart van deze file botsten niet minder dan negen voertuigen. In totaal dienden niet minder dan zes gekwetsten gehospitaliseerd te worden. Dit gebeurde het Saint-Luc ziekenhuis in Sint-Lambrechts-Woluwe en in het Saint-Pierre ziekenhuis in Ottignies. Door de uitgebreidheid van het ongeval werd de E411 zelfs een tijd afgesloten.
Later in de namiddag gebeurde er nog een ongeval in de richting van Namen. Drie passagiers raakten gekwetst in een wagen die overkop ging. Ook deze drie gekwetsten werden afgevoerd naar het ziekenhuis.
Het brandweerkorps van Waver diende voor de evacuatie van de gekwetsten de hulp in te roepen van het brandweerkorps van Overijse. Het is niet de eerste keer dat het brandweerkorps van Overijse het korps uit Waver moet bijstaan. Dit gebeurt ook regelmatig bij het reguliere ziekenvervoer doordat het brandweerkorps van Waver onderbemand is. Als gevolg hiervan verhoogt de werkdruk voor het brandweerkorps van Overijse waardoor ook in de druivenstreek langere wachttijden optreden.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 25-07-11 • Uur: 19u12

Auteur: olivier • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Wavre

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur