Taalstage Dr. Babbelkous

KRAAINEM - 23-02-12 - Speelse taalvakanties Nederlands voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Tijdens de eerste week van de paasvakantie van ma 2 tot en met vrijdag 6 april 2012 kunnen 40 kinderen van 4 tot 12 jaar spelenderwijs hun Nederlands oefenen tijdens de taalstage in GC de Lijsterbes. Terwijl ze knutselen, zingen en bewegen worden de kinderen op een spontane manier uitgenodigd om samen te spelen, te spreken en te luisteren. Zo leren ze van en met elkaar.

Zowel kinderen met als kinderen zonder basiskennis Nederlands zijn welkom. De activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en het taalniveau van de groep. In kleine groepjes ontdekken ze, samen met dokter Babbelkous, alles over het lijf. Op vrijdag worden ouders, grootouders, vrienden, o uitgenodigd op een toonmoment.

De activiteiten gaan door van 9u tot 16u. Voor en na de taalstage is er opvang van 8u tot 17u30.

Locatie en info GC de Lijsterbes, Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem, 02 721 28 06, info delijsterbes.be of www.delijsterbes.be.

Reservatie www.pantarheivzw.be babbelkous de plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is aangewezen .

Prijs a 85 voor kinderen die in een faciliteitengemeente wonen of naar school gaan en voor een tweede kind uit een zelfde gezin a 100 voor kinderen die buiten een faciliteitengemeente wonen of naar school gaan.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://www.pantarheivzw.be/babbelkous

Datum: 23-02-12 • Uur: 14u24

Auteur: Maryse Wijns • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Kraainem

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur