Tibor Balog nieuwe trainer KVW Zaventem

ZAVENTEM - 15-03-12 - We kunnen jullie officieel mededelen dat KVW Zaventem met Tibor Balog een nieuwe trainer heeft gevonden voor volgend seizoen.
Hieronder vindt u meer informatie over onze nieuwe trainer, deze informatie kan u ook terug vinden op onze website.

KVW Zaventem was op zoek naar een trainer met een bepaald profiel. Hij moest verder werken aan de uitbouw van de club, zich vinden in de missie en de visie van de club en werken aan de doorstroming van eigen opgeleid talent. De club vond in Tibor Balog zo n trainer. Hij heeft reeds zijn sporen verdiend als gerespecteerd jeugdopleider en jeugdco rdinator vooraleer hij de stap zette naar het A elftal waar hij ook succesvol was.

Tibor Balog was in Hongarije als 17 jarige al een 1ste klasse speler bij Vasas Budapest en later bij Ujpest Dozsa. Kwam in 1990 naar Belgii waar hij eerst voor KFC Verbroedering Geel speelde. Daarna verbleef hij tussen 1994 en 1998 bij STVV. Op het einde van zijn carriere speelde hij nog voor SK Heist en Vigor Beringen. Vanaf de scholieren heeft de Hongaar, die ondertussen ook de Belgische nationaliteit bezit, meer dan 70 wedstrijden gespeeld voor de nationale ploegen waarvan 32 selectie en 12 gespeelde A caps. Tibor, die in het bezit is van een UEFA Pro Licence diploma, is zijn trainerscarriere begonnen bij KFC Verbroedering Geel. Van jeugdtrainer, jeugdco rdinator tot T2 van het eerste elftal waar hij samen werkte met oa Jos Heyligen, Stefan De Mol en Peter Maes. In 2005 maakte hij de stap naar KFC Racing Mol Wezel waar hij 4,5 jaar bleef en kampioen werd in bevordering.

De club heeft met Tibor een zeer gedreven man met internationale ervaring en een grote voetbalkennis.

Welkom Tibor en we wensen je veel succes bij KVW Zaventem

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 15-03-12 • Uur: 16u55

Auteur: zitta • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Zaventem

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur