Speelplein Kadee zoekt animatoren

KRAAINEM - 02-04-12 - De voorbije twee jaren heeft de speelpleinwerking van Kraainem even stilgelegen en konden de kinderen tijdens de zomervakantie terecht in GC de Lijsterbes voor de zomerateliers. De professionele begeleiders van het Centrum voor Jonge Mensen gaven de kinderen toen de kans om zich creatief uit te leven en de animatoren van de speelpleinwerking stonden in voor de opvang vóór en na de activiteiten.

Dit jaar is er goed nieuws voor de kinderen en hun ouders, want uit de voorbije zomerateliers van de Lijsterbes is een nieuwe speelpleinwerking geboren … Speelpleinwerking Kadee Kraainem.

Ellen Marcelis, één van de professionele begeleiders van de voorbije zomerateliers, neemt het voortouw om samen met een gemotiveerde groep van nieuwe en reeds bekende animatoren (Sophie Puype, Nathalie Smuha, Sil Van Biesen en Lisa Vanhoof) een gloednieuwe speelpleinwerking uit te bouwen. Al deze verantwoordelijken hebben ruime ervaring in het jeugdwerk (Chiro Sint-Stevens-Woluwe, Chiro Gewest, Speelplein Zaventem, Scouts Mechelen, …) en/of het onderwijs.

VDS (Vlaamse Dienst Speelpleinwerk) begeleidt deze stuurgroep intensief op het vlak van werven, vormen, coachen en evalueren van animatoren en op het vlak van voorbereiden van activiteiten.

Goede animatoren van de voorbije jaren worden behouden en worden op een positieve manier gecoacht, maar er wordt ook beroep gedaan op een aantal nieuwe animatoren. En daarvoor zijn we op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd en ben je vrij van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli, van maandag 9 juli tot en met vrijdag 13 juli en van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 17 augustus, laat dan zeker van je horen! Mail zonder aarzelen naar kadeekraainem@gmail.com of bel naar 0485 71 37 37 (Nathalie Smuha) of 0494 89 64 19 (Ellen Marcelis).

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 02-04-12 • Uur: 08u45

Auteur: Maryse Wijns • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Kraainem

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur