2de preselectie Tripelrock voor de deur!

KRAAINEM - 10-04-12 - Vorig jaar maakten GC de Lijsterbes (Kraainem), GC de Kam (Wezembeek-Oppem), JK Tonzent (Sterrebeek), JC De Villa (Kraainem) en JH Merlijn (Wezembeek-Oppem) de muziekwereld warm voor Tripelrock. Lokaal talent podiumkansen bieden, jonge, frisse, al dan niet beginnende groepen de kans geven om hun muzikaal ei te leggen en een aantrekkelijke activiteit aanbieden aan de jongeren in de streek, daar is het de verschillende partners om te doen.

Tijdens de eerstvolgende voorronde op zaterdag 14 april strijden De Zwarte Geitjes (uit Zaventem), Strings Uncovered (uit Tervuren en Zaventem), Stereofunk (uit Everberg, Kortenberg, Leuven, Werchter en Wespelare) en Factory Made (uit Hoeilaart, Leuven en Overijse) vanaf 21u tegen elkaar in JC De Villa (J.B. Denayerstraat 78, 1950 Kraainem).

De daaropvolgende preselectie gaat door op zaterdag 28 april vanaf 21u in JK Tonzent (Zeenstraat, 1933 Sterrebeek).

De jury oordeelt welke 4 bands het op zaterdag 5 mei 2012 tegen elkaar opnemen in de finale. Deze finale wordt afgesloten door Belgiës best bewaarde gitaargeheim tot nu toe HORSES ON FIRE.

De uiteindelijke winnaar van Tripelrock krijgt gratis één opnamedag cadeau bij SoundReplay Recording Studio & Music Productions. Ook de twee andere finalisten gaan niet met lege handen naar huis.

Ben jij een muziekliefhebber of kijk je gewoon uit naar een aantal leuke avonden met vrienden, spring dan zeker eens binnen tijdens één van de preselecties of tijdens de finale! De toegang voor de preselecties in de jeugdhuizen is gratis. Voor de finale en het optreden van HORSES ON FIRE betaal je de zeer democratische prijs van 5 euro (VVK) of 8 euro (kassa).

Voor meer informatie kan je terecht in GC de Kam (Beekstraat 172, 1970 Wezembeek-Oppem, tel 02 731 43 31, info@dekam.be, www.dekam.be).

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://www.tripelrock.be

Datum: 10-04-12 • Uur: 11u56

Auteur: Maryse Wijns • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Kraainem

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur