KVTervuren Voetbalkamp 2012 groot succes

TERVUREN - 20-04-12 - De 2e week van de Paasvakantie organiseerde KV Tervuren haar jaarlijkse voetbalkamp.

4 dagen lang mochten we elke ochtend 100 enthousiaste voetballers begroeten, klaar voor een nieuwe dag vol voetbaluitdagingen.

Ondanks het slechte weer werd er een hele week lang ijverig getraind en gesport.

Zo kregen de oudste groepen een paar ‘gasttrainers’: niemand minder dan Hubert Stas, Tom Verlinden en Patrick Bervelt (trainers 1e ploeg) kwamen hen een doorgedreven training geven.

Op donderdagavond werd de overnachting voorafgegaan door een heerlijke barbecue. De jongste groepen werden getrakteerd op een filmavond, terwijl de grootsten deelnamen aan een leuke quiz.

Op vrijdag was er dan de finale van de ‘Penaltycup 2012’. Dagelijks mochten de spelers penalty’s trappen en de laatste dag namen de 5 besten per leeftijdscategorie het tegen elkaar op voor de grote finale. Dit allemaal onder luide aanmoediging van de talrijk aanwezige ouders.

Het kamp werd afgesloten met een overheerlijk Spaghettifestijn waar het soms wat aanschuiven was door de grote opkomst.

KV Tervuren wil graag iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze toch wel zeer succesvolle editie van het voetbalkamp: de trainers en medewerkers, de vele vrijwilligers, de ouders en vooral de voetballertjes die ons dagelijks met een grote glimlach begroetten.

Tot volgend jaar voor weer een nieuwe editie van het voetbalkamp!

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://www.kvtervuren.be

Datum: 20-04-12 • Uur: 09u12

Auteur: KV TERVUREN • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur