Van Ransbeeck en Vuerinckx naar a-kern

ZAVENTEM - 28-04-12 - De sportieve staf van KVW Zaventem heeft zowel Kenneth Van Ransbeeck als Paul Vuerinckx een contract aangeboden voor de a-kern van 2012/2013. Beide beloftevolle spelers krijgen onder de nieuwe trainer Tibor Balog dus volop de kans om zich in de kijker te spelen.

Kenneth Van Ransbeeck is de kapitein van de beloften ploeg. De 17 jarige technisch sterke verdedigende middenvelder is een echte ploegspeler met een uitstekende mentaliteit. Zijn eerste voetbalpasjes gaf hij bij KFC Strombeek. Maar in dat zelfde jaar ging hij al naar RSC Anderlecht. Na vijf jaar paars-wit kwam hij terecht bij Diegem. Sinds mei 2011 is Kenneth lid van KVW Zaventem.

Paul Vuerinckx wordt volgende maand 19 jaar. Hij is een technisch sterke speler die snel en krachtig is. Op 8 jarige leeftijd tekende hij zijn eerste aansluitingskaart bij KVW Zaventem. Maar ook hij vertrok snel, eerst naar WS Woluwe, daarna naar SK Lierse, Lokeren, Westerlo en KV Mechelen. Sinds dit seizoen speelt hij terug bij KVW Zaventem en zal hij samen met Kenneth volgend seizoen in de a-kern worden ingedeeld.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 28-04-12 • Uur: 21u00

Auteur: zitta • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Zaventem

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur