Kinderhoogdag Kraainem

KRAAINEM - 09-05-12 - Op zondag 20 mei 2012 landt de Kinderhoogdag voor de 2de keer in Kraainem.

De kinderhoogdag is een cultureel feest voor kinderen van 3 tot 12 jaar en hun (groot)ouders. Iedereen kan die namiddag genieten van leuke voorstellingen, boeiende workshops en grappige acts. Het programma is ook toegankelijk voor anderstaligen.

De activiteiten starten om 13.30 uur en gaan door in en rond de Lijsterbes.

Wie wil meedoen koopt best vooraf een Kinderhoogdagbandje in GC de Lijsterbes. Een Kinderhoogdagbandje kost 6 euro en geeft toegang tot alle activiteiten. Leden van de Gezinsbond Kraainem betalen slechts 5 euro voor een bandje. Wie nog geen bandje heeft op zondag 20 mei kan tussen 13u30 en 16u15 terecht op het onthaal van GC de Lijsterbes.

Locatie, info en reservatie: GC de Lijsterbes, Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem , 02 721 28 06, info@delijsterbes.be of www.delijsterbes.be.

De Kinderhoogdag is een organisatie van GC de Lijsterbes (Kraainem) en GC de Kam (Wezembeek-Oppem), met medewerking van de provincie Vlaams-Brabant, Artforum vzw, de Cultuurraad Kraainem, aquarelatelier ‘de Lijsterbes’, Theatergroep De Zonderlingen, de Gemeentelijke Bibliotheek Kraainem, de Nederlandstalige Gemeentelijke Basisschool Kraainem, de Franstalige gemeenteschool Diabolo en verschillende verenigingen van Kraainem en Wezembeek-Oppem. Met de steun van de Vlaamse Rand, de Vlaamse Overheid en de Sportraad Kraainem.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://www.kinderhoogdag.be

Datum: 09-05-12 • Uur: 13u38

Auteur: Maryse Wijns • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Kraainem

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur