Lijst PRO Hoeilaart helemaal klaar

HOEILAART - 18-06-12 - Wel ja, ook PRO Hoeilaart heeft de lijst klaar. Eergisteren donderdag heeft de Algemene Vergadering het unaniem fiat gegeven.

Dit zijn de namen:
1. Jean-Pierre Maeyens
2. Sylvie Gahy
3. Wilfried Van Raemdonck
4. Joke Muyldermans
5. Klaas Geers
6. Julie Vanstallen
7. Tom Glorieux
8. Lien Bervoets
9. Kenny Verbeeck
10. Pieter Rowies
11. Koen Van Raemdonck
12. Pieter Muyldermans
13. Marie Brand
14. Bernard De Caevel
15. Edith van Wijk
16. Marjon van Moorsel
17. Frank Boel
18. Mie Jacobs
19. Myriam Stroobants
20. Katelijne Decanniere
21. Luc Vanhecke

De drie huidige schepenen Sylvie, Wilfried en Jean-Pierre trekken de lijst. Ook de drie raadsleden, Pieter Rowies, Joke Muyldermans en Katelijne Decanniere (gemeente en OCMW) blijven op de lijst.
Plaatsen 4 tot en met 13 zijn jongeren. Jong PRO is dus prominent aanwezig. Deze groep van 10 staat klaar om PRO Hoeilaart inhoudelijk en met kennis een bijkomend elan te geven.
De “onafhankelijken” vormen de grootse groep met zijn achten, Groen en sp.a leveren respectievelijk 7 en 6 kandidaten. Dames zijn met zijn tienen, de heren met elf. Bij de dames begroeten we ook een duo uit het meest voetbalgekke land net ten noorden van België. Vier kandidaten kunnen ook bogen op een anderstalige culturele achtergrond, Frans of West-Vlaams.
Meer precieze informatie over de kandidaten vindt u alvast terug in de voorbije en komende folders en op onze website www.prohoeilaart.be.
Het programma is bijna gefinaliseerd (AV op maandag 9 juli 2012). U verwacht ongetwijfeld van PRO Hoeilaart aandacht voor mobiliteit, betaalbare huisvesting, inspraak en communicatie, aandacht voor sociale problematiek zoals thuiszorg en de groeiende armoede, blijvende investeringen in jeugd, sport en cultuur. Terecht, dit komt alvast uitgebreid aan bod in ons programma. Voor het concrete invullen, graag nog enkele weken geduld.
Als voorzitter ben ik echt blij dat ik bij mijn 20 medekandidaten nog evenveel, nee zelfs meer vuur, engagement ervaar dan 28 jaar terug bij de start van PW.

"Ik wens alvast Koen Geers expliciet te bedanken voor de voorbereiding, voor het hele proces dat tot deze lijst heeft geleid. Kortom, PRO Hoeilaart, duurzaam en sociaal, is helemaal klaar voor een vijfde stembusgang" zegt een zeer optimistische voorzitter, Jean-Pierre Maeyens.

Foto met dank aan MAP.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 18-06-12 • Uur: 11u03

Auteur: henk • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur