Overijse2002 NVA CDV stelt lijst voor

OVERIJSE - 21-06-12 - Dinsdag werden de campagnelijn en de kandidaten voorgesteld aan het publiek. De kartelpartners zijn erin geslaagd om samen 27 gemotiveerde kandidaten te vinden die uit de verschillende gehuchten van Overijse komen. Het is duidelijk dat ze er vol enthousiasme willen voor gaan op 14 oktober. Dirk Brankaer trekt opnieuw de lijst en wordt gevolgd door de trekkers van CD&V (Kristel Stouffs) en van N-VA (Jan De Broyer).
Gemeenteraadslid en oud-schepen Viviane Dewaet en schepen Dirk Dewolf hadden al besloten om niet meer deel te nemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daardoor is er voldoende ruimte om nieuwe kandidaten een plaats op de lijst te geven. Er zijn niet minder dan 13 nieuwe kandidaten die zich politiek willen engageren om verder te bouwen aan onze prachtige gemeente. Al deze kandidaten, een mix van ervaring en frisheid, zijn op een of andere manier verbonden met Overijse. Ze komen uit het rijke verenigingsleven of zijn actief betrokken bij allerlei activiteiten en kennen het reilen en zeilen binnen onze gemeente.
De 14 andere plaatsen worden ingevuld door kandidaten met een heel pak ervaring: schepenen, gemeenteraadsleden en OCMW-raadsleden. Opvallend is dat huidig schepen van Openbare Werken, Pieter De Man, de lijst zal duwen. De andere schepenen volgen onmiddellijk bovenaan de lijst na de drie lijsttrekkers. De andere leden van gemeenteraad en OCMW staan mooi verspreid op de lijst. Hierdoor zijn we ervan overtuigd dat we met een evenwichtige en sterke lijst naar de kiezer kunnen trekken.
“Het kartel Overijse2002 – N-VA – CD&V is er klaar voor. Door en door nodig in Overijse” zegt Overijse 2002 voorzitter Peter Van den Berge.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 21-06-12 • Uur: 12u02

Auteur: olivier • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur