Tornooi Stefan Noté alweer een succes

TERVUREN - 05-09-12 - 27ste editie van het voetbaltornooi ‘Stefan Noté’ alweer een succes!

KV Tervuren dankt zijn talrijke vrijwilligers!

In ideale weersomstandigheden gaven meer dan 600 jeugdvoetballertjes tijdens het afgelopen weekend het beste van zichzelf tijdens het Stefan Noté voetbaltornooi.

Dit voetbalevenement voor jeugdspelers tussen 7 en 13 jaar werd gewoontegetrouw georganiseerd door KV Tervuren op de site Schonenboom in Duisburg.
Binnen de organisatie moesten een aantal sterkhouders van het verleden noodgedwongen worden vervangen, maar ook het vernieuwde team slaagde erin alles rimpeloos te laten verlopen.
Het enthousiasme van zovele kinderen en toeschouwers bewees eens te meer dat voetbal inderdaad een feest kan zijn.

Zaterdag 1 september was de meest drukke dag met alle wedstrijden van debutantjes, duiveltjes en preminiemen.
Het sportieve zwaartepunt lag op zondag met de poules en finales van de miniemen (U12 en U13). Het tornooi bij de U12 werd gewonnen door Bierbeek terwijl Grimbergen de grootste beker won bij de U13. De doelman van Veltem-Beisem werd uitgeroepen als beste keeper van de miniemenploegen, en kreeg een speciale trofee uit handen van vader Jean Note.

“Het Stefan Noté tornooi blijft meer dan ooit een aantrekkelijke formule voor vele jeugdploegen in Vlaams Brabant en ver daarbuiten”, aldus een tevreden Jeugdvoorzitter Jan Spooren.
Wij bouwen voort op een goede reputatie, en combineren een solide organisatie met een gemoedelijke ontvangst. Ook het tijdstip is ideaal voor trainers die hun ploegjes willen testen met het oog op de start van de competitie. Toch mogen we niet vergeten dat dit tornooi alleen maar mogelijk is door de enorme inzet van vele vrijwilligers.

KV Tervuren wenst al deze mensen dan ook uitdrukkelijk te bedanken, en hoopt dat ze ook in de toekomst zullen blijven meewerken aan de verdere uitbouw van de club.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://www.kvtervuren.be

Datum: 05-09-12 • Uur: 14u36

Auteur: KV Tervuren • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur