Open Vld Gooik heeft primeur!

GOOIK - 15-07-12 - Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen zal Open Vld Gooik voor de eerst maal aantreden met een volledige lijst! Onder aanvoeren van lijsttrekster Christa Dermez, uiterst links op de foto, staat een team klaar van jonge enthousiastelingen en ervaren rotten, gedreven mannen en overtuigde vrouwen.

Van links naar rechts ziet u zittend vooraan: Brigitte Limbourg, Jean-Pierre Noynaert, Els De Boeck en Guy Ballet. Rechtstaand naast Christa Dermez herkent u Marijke Van Cauteren, Nicky Bellemans (ook kandidate voor de provincieraadsverkiezingen), Sarah Madimba, Donald Stockmans, Dorien De Dobbeleer, Philip Willems, Nancy Tielemans, Bert Noerens, Jean-Marie Lissens, Luc Dedobbeleer, Marc Vanderlinden, Linda Vanhassel, Guy De Clercq, Betty De Cuyper, Maurice Van Huychem en Joël Cammaert.
Deze 21 kandidaten trekken naar de stembus onder het motto “meer evenwicht” in de Gooikse politiek. Het overwicht van de regerende meerderheidspartij CD&V is vandaag te groot om te kunnen spreken van projecten, beleidslijnen en beslissingen waarbij alle standpunten en meningen een kans hebben gekregen en zijn gehoord. De Open Vld’ers willen graag een actievere rol spelen op het politieke terrein en meer inbreng hebben omdat ze van mening zijn dat een betere verhouding en verstandhouding tussen de verschillende partijen de gemeente enkel maar ten goede zou komen.

In de aanloop naar 14 oktober hebben ze er bovendien voor gekozen om zich middels een bescheiden en overzichtelijke campagne kenbaar te maken aan het publiek. Stapsgewijs zullen de definitieve plaatsen op de lijst en de werkpunten van de partij worden vrijgegeven.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 15-07-12 • Uur: 06u29

Auteur: guy • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Gooik

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur