Wie herkent het slachtoffer Boutersem?

BOUTERSEM - 27-07-12 - Op donderdag 26 juli 2012 omstreeks 17u verongelukte een fietser aan de spoorwegovergang in de Kolemveldstraat in Boutersem. De man stak de gesloten overweg over nadat een eerste trein was voorbijgereden maar werd gegrepen door een trein die vanuit de andere richting kwam.

Het parket werd verwittigd en de wetsdokter en het labo kwamen ter plaatse. De eerste bekommernis van de spoorwegpolitie en het Leuvense parket is momenteel de identiteit van de verongelukte man te achterhalen. Hij had immers geen identiteitsbewijs of gsm-toestel op zak.

De fietser was een blanke man met kort bruin haar. Hij had een kleine haarsik op de onderlip. Zijn ogen waren licht van kleur.
De man was gekleed in wieleroutfit. Hij droeg een korte zwarte fietsbroek en een wielershirt met het logo van ‘Universitaire Ziekenhuizen Leuven 75 jaar’. Het betreft hier het oude logo van de universitaire ziekenhuizen van Leuven.
De man droeg verder een fietshelm van het merk Agu, fietsschoenen, zwarte fietshandschoenen met gele boord en een grijze fietsbril met oranje glazen.

Hij had eveneens een uurwerk met zwart bandje, een mp3-speler en twee huissleutels bij zich.

De man reed op een zilverkleurige racefiets van het merk BULLS. De fiets droeg de vermelding www.Bicyclezone.be. Hij had een witte drinkbus bij zich.

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer: 0800/30.300.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 27-07-12 • Uur: 14u13

Auteur: bart • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Boutersem

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur