Open vld Meise toont sportieve kant

MEISE - 13-08-12 - De gemeente Meise kende gisteren alweer een sportieve hoogdag. Op zondag 12 augustus organiseerden de gemeentelijke sportdienst en de sportraad immers reeds de 23ste editie van de ‘Recreatlon Meise’.

De wedstrijd heeft een recreatief karakter en bestaat uit 20 km fietsen over vijf rondes, 225 m zwemmen over negen lengtes en 4 km lopen over één ronde met start en aankomst in Meise-centrum.

Er waren twee reeksen: de recreanten startten om 13.30 uur en de gevorderden om 15.30 uur. Men kan individueel deelnemen of per trio.

Ook Open Vld Meise-Wolvertem bleef niet bij de pakken zitten en zette met een trio haar beste beentje voor tijdens de fun reeks. Eddy Van Campenhout (fietsenmaker uit Westrode en kandidaat) startte in het fietsgedeelte. Virginie De Klippel (gewezen schepen van sport en thans fractieleider) dook vervolgens het zwembad in. En tot slot nam Bert Van de Velde (jongeren-kandidaat) het loopparcours voor zijn rekening.

Deelnemen is belangrijker dan winnen. Met het rugnummer 1 kon en mocht het alleszins niet misgaan. Het team van Open Vld presteerde dan ook opperbest. Het finishte op een eervolle 17de plaats op 124 (fun)deelnemers en als 5de van de 32 trio’s. Dit smaakt naar meer.

Een veelbelovende opwarming en prestatie voor de verkiezingen van 14 oktober, hoopt Open Vld Meise-Wolvertem.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 13-08-12 • Uur: 07u47

Auteur: marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Meise

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur