Gratis atletiekinitiaties op opendeurdag

OVERIJSE - 04-09-12 - Op vrijdagavond 14 september opent het Zoniën Athletics Team zijn deuren voor alle huidige en toekomstige jeugdatleten. Op de atletiekpiste Den Heurck te Overijse kunnen nieuwe leden en andere geïnteresseerden de atletieksport leren kennen via enkele leuke atletiekinitiaties, de huidige leden zullen ook meetrainen en komen alle nieuwigheden bij hun club te weten. Ouders kunnen meekijken terwijl zij van een drankje genieten.
Op de opendeurdag dienen traditioneel ook de inschrijvingen voor het atletiekseizoen 2012-3013 in orde te worden gebracht.
PROGRAMMA OPENDEURDAG – vrijdag 14 september
18.00u: start atletiekinitiaties (jeugd)
19.30u: infosessie (jeugd + ouders)
doorlopend: inschrijvingen – bekijken foto’s – passen clubkledij

Kinderen tot 12 jaar kunnen op de eerste 2 woensdagen van september bovendien gratis meedoen een proeftraining – vanaf 16.00u. De oudere jeugd vanaf 12 jaar kan in september op dinsdagavond terecht voor een proeftraining – om 18.30u.
Het Zoniën Athletics Team is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé atletiekclub van de Druivenstreek. De vereniging telt naast meer dan 300 recreatieve lopers ook een levendige jeugdafdeling van bijna 150 leden. Jeugdige atleten kunnen bij het Z.A.Team terecht vanaf 6 jaar voor jeugdtraining en vanaf 13 jaar voor specialisatietraining. Meer info: www.zateam.be of info@zateam.be

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 04-09-12 • Uur: 07u57

Auteur: olivier • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur