Kandidaten GT-Open Vld klaar voor 14/10

TERVUREN - 18-09-12 - Lijst GT-Open Vld is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober. De lijst van burgemeester Bruno Eulaerts pakt uit met een verjongde en vernieuwde ploeg, met kandidaten uit alle hoeken van Tervuren. ‘Samen Beter Doen’ is niet voor niets de slogan!

Een mix van ervaring en nieuw politiek talent, zo zou je de lijst van GT-Open Vld het best kunnen omschrijven. Met 18 nieuwe kandidaten is het duidelijk dat heel wat mensen willen meewerken aan het visie-project van de uittredende ploeg, Tervuren2020.

Burgemeester Bruno Eulaerts (1) , schepen Vera Meulemans (2) en gemeenteraadsvoorzitter Bram Bartholomees (3) zijn het trio die de lijst trekken. Uittredend schepen Jose Schepers (27) en OCMW-ondervoorzitter Philip Van den Bosch (26) duwen de lijst.

Opvallend is het groot aantal jonge mensen. Zowel geëngageerde jongeren als jonge ouders zetten binnen de top 10 hun schouders onder ‘Samen Jong’. Inge Simons (4) uit Vossem en Joris De Smedt (5) uit Duisburg gaan een aantal echte ‘youngsters’ op de lijst vooraf: Kelly Merckx (6), Loïc Van Impe (7) en Shari Depré (8) zijn beloftevolle nieuwkomers die vanuit hun ervaring binnen het jeugdwerk weten wat belangrijk is voor de toekomst van jongeren. Sofie De Reymaeker (14), dochter van uittredende OCMW-raadslid Lode De Reymaeker en de jonge zelfstandigen Cindy Vaneyck (23) uit Vossem en Anne Coppens (25) uit Tervuren vervolledigen de jongerenlijst.

Uittredende gemeenteraadsleden Willy Roeykens (15) en Hubert Goossens (18) bundelen op hun beurt de krachten met een aantal nieuwe opvallende mannelijke nieuwkomers: zelfstandige Luc Charlier (9) uit Eizer, voetbalman Alex Viaene (11) en GT-secretaris Diederik Roelandts (22). Uittredende OCMW-raadslid Jean-Pierre Leonard (12), oud Open Vld-voorzitter Leo Trappeniers (13) uit Duisburg en huidig GT-voorzitter Stef Berckmans (17) hebben de voorbije zes jaar hun engagement voor de lijst GT-Open Vld al bewezen en staan opnieuw klaar om samen nog beter te doen.

Opmerkelijk is ook het groot aantal vrouwelijke nieuwkomers. Als voorzitster van OKRA Tervuren heeft Roos Vanbegin (10)uit Vossem al bewezen dat zij het hart voor de senioren op de juiste plaats heeft. Samen met uittredend gemeenteraadslid Christiane Neale (16) en nieuwkomers Anja Scheldewaert (19), Gerda Vanhooren (20), Christine Dechief (21) en Arlette L’homme (24) trekken zij de kaart van de vrouw, een initiatief van schepen Vera Meulemans die zelf ook de kleuren van Tervuren verdedigt op de 6de plaats van Open Vld voor de provincieraadsverkiezingen.

Jong, oud, man, vrouw, ervaren, nieuwkomer, Moorsel, Duisburg, Vossem en Tervuren… Allemaal Samen voor een bruisend Tervuren waar ‘Samen Zorgen’, ‘Samen Bouwen’, ‘Samen Genieten’ en ‘Samen Natuurlijk’ belangrijk zijn. Een stem voor een kandidaat van GT-Open Vld, overigens het enige kartel dat standhoudt in Tervuren, is een stem voor een garantie op een degelijk en betrouwbaar beleid in een gemeente waar het goed is om te leven. ‘Samen Beter!’

Hieronder vindt u nog eens alle kandidaten op een rij:

1. Bruno Eulaerts
2. Vera Meulemans
3. Bram Bartholomees
4. Inge Simons
5. Joris De Smedt
6. Kelly Merckx
7. Loïc Van Impe
8. Shari Depré
9. Luc Charlier
10. Roos Vanbegin
11. Alex Viaene
12. Jean-Pierre Leonard
13. Leo Trappeniers
14. Sofie De Reymaeker
15. Willy Roeykens
16. Christiane Neale
17. Stef Berckmans
18. Hubert Goossens
19. Anja Scheldewaert
20. Gerda Vanhooren
21. Christine Dechief
22. Diederik Roelandts
23. Cindy Vaneyck
24. Arlette L’homme
25. Anne Coppens
26. Philip Van den Bosch
27. Jose Schepers

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://www.samenbeter.be

Datum: 18-09-12 • Uur: 22u49

Auteur: Bram Bartholomees • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur