Sunthing tevreden met Jeugddag Tempo

OVERIJSE - 01-10-12 - Op 22 september laatsleden organiseerde Tempo Overijse zijn jaarlijkse jeugddag. Ook Sunthing was van de partij! Sunthing - een jonge, dynamische onderneming uit Overijse – is een expert in nieuwe technologieën op vlak van duurzame energie en heeft er bewust voor gekozen om haar energiek imago te koppelen aan jeugdvoetbal en de jeugdploegen van Tempo Overijse te sponsoren gedurende de komende 3 jaar.
De Jeugddag was zoals gebruikelijk een groot succes. Ongeveer 450 jeugdspelers ontvingen er hun nieuwe wedstrijdoutfit, poseerden voor de opname van de ploegfoto’s en supporterden vol enthousiasme voor de 1e ploeg die het in een spannende wedstrijd opnam tegen de leider in het klassement, Londerzeel.
Naast de traditionele groepsfoto’s konden alle aanwezigen de jeugddag vastleggen op foto dankzij de aanwezigheid van “Phocabby”, het nieuwe sociale fotosysteem. Het “Phocabby Fotosysteem” staat garant voor plezier en uniek foto-entertainment! De eerste resultaten zijn reeds te bewonderen op de Facebook-pagina: “Sunthing Renewable Energy Solutions”.
De Jeugddag is voor de bestuurders van Sunthing de start voor een energieke toekomst voor Tempo Overijse. Dankzij de nieuwe wedstrijdoutfits zullen alle jeugdspelers de komende drie jaar vol energie kunnen spelen en dit met Sunthing op hun truitje. Daarnaast zal Sunthing – in overleg met Tempo Overijse – de komende maanden en jaren diverse acties opzetten om van dit sponsorschap een groot succes te maken.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 01-10-12 • Uur: 10u45

Auteur: olivier • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur