Zwaar ongeval met 3 gewonden in Overijse

OVERIJSE - 23-12-12 - Zondagochtend werden bij een frontale botsing in Overijse drie mensen ernstig gekwetst. Een voertuig dat op de Terhulpensesteenweg in de richting van Waterloo reed, kwam ter hoogte van de Bredestraat in botsing met een wagen die naar Overijse reed.
De bestuurder van deze auto zat gekneld in zijn voertuig en diende door de brandweer van Overijse bevrijd te worden. De brandweer moest daartoe het dak van de wagen wegnemen.
De Terhulpensesteenweg was omwille van het ongeval ter hoogte van de Bredestraat gedurende de rest van de voormiddag in de beide richtingen afgesloten. De politie zorgde voor een omleiding.
De bestuurder van de wagen die uit Maleizen kwam, werd met breuken aan zijn neus, arm en enkele ribben overgebracht naar het ziekenhuis in Ottignies. Ook de vrouwelijke passagier werd naar het ziekenhuis overgebracht.
De vijftiger die de wagen bestuurde die uit Overijse kwam, liep slechts lichte verwondingen op maar werd ook naar het ziekenhuis overgebracht.Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 23-12-12 • Uur: 18u21

Auteur: olivier • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur