leer eens crawl zwemmen

OVERIJSE - 18-06-13 - Tijdens de zomervakantie kan je in het Begijntjesbad van Overijse deelnemen aan een lessenreeks voor volwassenen waarbij je crawl kan aanleren of je crawl zwemstijl kan verbeteren. Crawl is ideaal voor mensen die op uithouding willen zwemmen of voor wie schoolslag te belastend is voor de rug of knieën en het is tenslotte de meest natuurlijke stijl. Op welke beweging lijken de wilde bewegingen van een peuter het meest als hij in het water valt? Juist een spartelende beweging die meer op de crawl lijkt dan schoolslag.
Deze lessenreeks geeft je deze zomer de kans om deze stijl te leren of te verbeteren. Daarnaast zal er ook algemene aandacht zijn om de zwemconditie in crawl te verbeteren.
Deze lessenreeks zal hoofdzakelijk worden begeleid door Joris Kelchtermans. Hij heeft zijn jaren ervaring als zwemmer, maar vooral als sportief coördinator en trainer van de zwemschool van ZORO-zwemteam.
De lessen starten dinsdag 2 juli om 19.30 en dit op alle dinsdagen in juli en augustus. De deelnameprijs is zonder ingang van het zwembad en bedraagt 70,00 euro voor de volledige lessenreeks. Inschrijven of meer informatie bekomen kan je via joris.kelchtermans@telenet.be of GSM 0496 56 93 80

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 18-06-13 • Uur: 10u57

Auteur: Joris Kelchtermans • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur