Sportelen Tijdens Fietsvierdaagse’

ROESELARE - 13-08-13 - Sport, beweging en plezier voor 50-plus. Dat belooft de Sportdienst van Roeselare bij de organisatie van de Sporteldag op 22 augustus van 14 u. tot 17 u. in Expo Roeselare. We slaan de handen in elkaar met de fietsvierdaagse West-Vlaanderens Mooiste. Zo kunnen we een aantrekkelijk binnen- en buitenprogramma aanbieden.
Voor 3 euro kan je je fysieke fitheid laten testen door het Bloso-sportelteam: zij brengen een aangepaste testbatterij mee en geven raad en advies. Enkel hiervoor schrijf je best vooraf in. Er staat ook een gezonde quizwandeling op het menu en tijdens Zumba Gold krijgen we zomerse klanken te horen.
Buurtsport verzorgt de Fitbal- en Stepsessies. Je kan Curling op matten uitproberen en je vaardigheden bewijzen met de volksspelen. Fiets XL laat je de mogelijkheden van een elektrische fiets zelf testen op een parcours.
Het terras is doorlopend open, met live muziek. We sluiten de dag af met een koffie en een stukje taart. Praktisch:
- - - -
Donderdag 22 augustus van 14 u. tot 17 u. sportelen In Expo Roeselare, Diksmuidesteenweg 400 Start tochten W-Vl Mooiste tussen 9 u. en 15 u. Info en inschrijven fittest: sport@roeselare.be of 051 26 23 60

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 13-08-13 • Uur: 13u33

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Roeselare

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur