Vier maal prijs in Hoeilaart

HOEILAART - 13-08-13 - De Druivenkoers, die op woensdag 21 augustus tijdens de druivenfeesten van Overijse voor de 53ste keer wordt georganiseerd, rijdt dit jaar liefst vier maal door het centrum van Hoeilaart. Daar maakt Hoeilaart een feest van!

Via Bakenbos komen de renners omstreeks 13 uur Hoeilaart een eerste keer binnengereden. Langs de Waversesteenweg en de Henri Caronstraat bereiken ze het dorpscentrum. Op en rond het Gemeenteplein zullen de cafés hun terrasjes buiten zetten. Vanuit het centrum gaat het in de Jezus-Eiksesteenweg steil bergop. Via de Edgard Sohiestraat dalen de renners weer af om langs de Overijsesteenweg Hoeilaart te verlaten. De drie volgende doortochten door Hoeilaart volgen hetzelfde parcours.

Helemaal boven op de Jezus-Eiksesteenweg, net voor de Edgard Sohiestraat, wordt de ‘bergmeet’ getrokken. Daar kunnen de renners vier maal sprinten voor een bergpremie. Deze geldprijzen worden aangeboden door Bloemenwinkel Mariflor en Garage Luc Michiels, twee handelaars gevestigd in de Jezus-Eiksesteenweg.
Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 13-08-13 • Uur: 17u50

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur