Koen Geens in debat met Tervurenaars

TERVUREN - 15-11-13 - Op woensdag 27 november zal Koen Geens Minster van Financiën in het GC Papeblok in debat gaan met een aantal prominente Tervurenaars. Het grote thema is geld : wat gebeurt er met onze belastingen is ons geld nog veilig in de banken, is er nog ruimte voor solidariteit en hoe geraken we uit de economische crisis.

Voor dit debat haalde Jong CD&V een aantal beslagen Tervurenaars van stal : Baudouin Velghe, voormalig bestuurder van het VBO en momenteel ceo bij het communicatiebedrijf Interel zal samen met Karel Lannoo, bestuurder van uitgeverij Lannoo en ceo bij CEPS een Europese denktank, het socio-economische debat aangaan.

Willy Peirens, ere-voorzitter van het ACV zal Koen Geens aan de tand voelen ivm met solidariteit .

En TV – figuur Jeroen Depauw zal het samen met de Schepen van Financiën van Tervuren Mario Van Rossum en de minister hebben over de belastingen of het teveel aan belastingen.

De presentatie van deze avond ligt in handen van Marléne de Wouters.

Daarnaast zullen de heren Sven de Leijer en Rob Vanoudenhoven zeker zorgen voor de luchtigheid in dit debat. Zij zetelen in de ‘volksjury‘ en zullen van daaruit zorgen voor de nodige pittige commentaar.

Het belooft een leuke avond te worden waar iedereen welkom is, afsluitend wordt er eveneens de kans geboden aan het publiek om vragen te stellen. De toegang is gratis maar de opbrengsten uit de bar gaan volledig naar Ganspoel vzw dat momenteel een nieuw project, voor een leefgroep jongeren met een visuele beperking, bouwt in Tervuren.

Het debat vindt plaats op woensdag 27 november om 20.00 uur. GC Papeblok, Pastoor Vandezandestraat in 3080 Tervuren, Parkeren mogelijk in de Hertenbergstraat en de parking Panquin langs de Duisburgsesteenweg.Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://tervuren.cdenv.be/nieuws/koen-gee

Datum: 15-11-13 • Uur: 09u27

Auteur: Jong CD&V Tervuren • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur