Nieuwe hoofdsponsor KVW Zaventem

ZAVENTEM - 03-07-14 - KVW Zaventem heeft zijn nieuwe hoofdsponsor bekend gemaakt. Brussels Airport zal de komende drie seizoen op de voorkant van de shirts staan. Die werden voor de wedstrijd tegen Lokeren al voor een eerste keer gedragen. Hieronder kan u het officiële persbericht van Brussels Airport lezen.
Brussels Airport sportieve partner van Road to Rio en voetbalclub KVW Zaventem
Brussels Airport zet in op de ontwikkeling van sportief talent. In mei werd een structurele samenwerking met Road to Rio 2016 bekendgemaakt, de campagne van het BOIC voor de Olympische Spelen in Brazilië. Zopas werd met voetbalclub KVW Zaventem een akkoord bereikt om officieel sponsor te worden van de kersverse tweedeklasser.
Brussels Airport kiest voor deze sportieve partners omwille van hun positieve en dynamische karakter. Met het structurele partnership “Road to Rio 2016” ondersteunt Brussels Airport de voorbereidingen van de Belgische atleten op de Olympische Spelen in 2016. Beide nationale symbolen bundelen dus de krachten om topprestaties neer te zetten. De luchthaven wordt zo mee onderdeel van de Belgo-Braziliaanse sfeer tijdens de Spelen, onder meer door visibiliteit in het Rio House in Brussel.
Brussels Airport Company maakt in haar sponsorbeleid ook bewust ruimte voor het ondersteunen van lokale initiatieven in de gemeenten rond de luchthaven. Sportieve activiteiten maken hier ook deel van uit. Recent beslist Brussels Airport in zee te gaan met KVW Zaventem, een dynamische club in volle ontwikkeling die fors investeert in de toekomst. Niet alleen de infrastructuur wordt aangepakt. Ook op sportief vlak blijft de tweedeklasser investeren in zijn jeugdwerking, met het befaamde internationaal U10-toernooi als kroonjuweel. Met haar ligging aan de rand van de luchthaven, is de link met de luchthaven evident.
KVW Zaventem opent woensdagavond om 19.30u zijn eerste wedstrijd in tweede klasse met een oefenmatch tegen Lokeren. De spelers zullen dan ook voor het eerst spelen met hun nieuwe shirts met het logo van Brussels Airport. “Dag na dag keihard en gestaag werken aan de toekomst, dat is wat ons bindt. KVW Zaventem en de luchthaven zijn een natuurlijke match en we kijken er naar uit om samen dit solide project nog verder uit te bouwen”, aldus Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 03-07-14 • Uur: 14u40

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Zaventem

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur