Prijzen Druivenkoningin groter dan ooit

OVERIJSE - 31-07-14 - De Druivenfeesten staan voor de deur en dat betekent ook de verkiezing van een nieuwe Druivenkoningin. Wie het ook wordt, één ding staat vast: zij die het kroontje past, gaat aan de haal met een immens prijzenpakket waaronder een prachtige Ssangyong New Korando geschonken door Garage Defrancq!

Jaar na jaar is het tijdens de Druivenfeesten in spanning afwachten wie gekroond zal worden tot de nieuwe Druivenkoningin. Dit jaar wordt de 36ste Druivenkoningin verkozen. De zoektocht naar de opvolgster van Silke I gaat al binnenkort van start, maar inschrijven kan nog steeds!

Immense prijzenpot
De deelneemsters van de verkiezingswedstrijd dingen dit jaar tijdens een ware gala-avond mee naar een immense prijzenpot, die groter is dan ooit. En daar zit de hoofdprijs zeker voor iets tussen. De nieuwe Druivenkoningin krijgt zowaar een Ssangyong New Korando ter waarde van € 18.490, geschonken door Garage Defrancq uit Overijse!

De prijzenpot bevat zowel voor de winnares als voor de andere finalisten nog tal van andere prachtige prijzen: fitnessabonnementen geschonken door Lifestyle Fitness in Overijse, aankoopbonnen van Keukens Theyssens, wijn- en champagnepakketen van Dewit Wines, bierpakketten van Inbev, fotoshoots op kosten van Missitems en nog veel meer!

Avontuur
Heb jij zin in een leuk avontuur, of ken je iemand die aanspraak kan maken op het kroontje? Zie je jezelf al door de straten rijden in je hoogsteigen, nieuwe, prachtige, en door Ericx–Van den Wouwer verzekerde Ssangyong New Korando? Twijfel dan niet langer en schrijf je vandaag nog in! Voor de volledige prijzenpot, inschrijvingen en voorwaarden kan je terecht op www.druivenkoningin.be.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 31-07-14 • Uur: 12u25

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur