The Great Old komt naar Overijse

OVERIJSE - 11-08-14 - Tempo Overijse en de Beker van België: het is blijkbaar een goede combinatie. In de voorbije jaren wisten we telkens door te stoten tot de fase waarin de tweedeklassers aantreden (Deinze en Oostende) en vorig jaar haalden we zelfs de 5e ronde waarin we slechts met het kleinste verschil verloren tegen eersteklasser Kortijk.

De bekercampagne 2014-2015 betekent een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Tempo Overijse. Na respectievelijk Betekom, Leeuw en Diegem Sport te hebben uitgeschakeld treffen we nu in de vierde ronde stamnummer 1 van het Belgische voetbal: Royal Antwerp FC.

De wedstrijd gaat door op zondag 17 augustus aanstaande om 16.00 uur in het Begijnhofstadion. De inkomprijzen:
– tot 15 jaar : 5€
– vanaf 15 jaar : 15€ voor staan- en zitplaats
- 20€ voor zitplaatsen seats.

Op woensdag 13 augustus en donderdag 14 augustus is er een voorverkoop in het Begijnhofstadion.

Het Begijnhofstadion kleurt sowieso rood-wit. We rekenen op een massale opkomst van de supporters en sympathisanten uit de Druivenstreek om onze jongens aan te moedigen en wie weet voor een verrassing van formaat te zorgen.

Indien U geïnteresseerd bent om als matchsponsor van de wedstrijd Tempo-Antwerp op te treden en de aftrap te geven van deze historische wedstrijd kan U contact opnemen op volgend mailadres: ivt.verhaegen@gmail.com

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://www.tempo-overijse.be

Datum: 11-08-14 • Uur: 19u52

Auteur: Hans • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur