Tien finalistes Druivenkoningin gekend

OVERIJSE - 12-08-14 - Overijse, 12 augustus 2014 – Gisteravond 11 augustus vond in Hotel Panorama de preselectie plaats voor de verkiezing van de nieuwe Druivenkoningin. De tien finalistes werden door een 8-koppige jury geselecteerd uit meer dan twintig kandidates. Op zondag 24 augustus weten we wie van hen het kroontje en lint overneemt van Silke I.

De inschrijvingen voor de verkiezing van de 36ste Druivenkoningin waren, zoals andere jaren, toch weer een succes. Meer dan 20 dames van over heel Vlaanderen, én Overijse, schreven zich in in de hoop binnenkort het kroontje te mogen passen. Nu de preselectie achter de rug is, staan tien van hen in de finale.

Voorbereiding
Volgende week maandag wachten de finalistes een schriftelijke en mondelinge proef, waarna ze enkele dagen de tijd krijgen om zich verder voor te bereiden op de grote finale. Deze zal doorgaan in de Markthal op zondag 24 augustus om 21.00 uur tijdens de gala-avond van de Druivenkoningin. De finale zal gepresenteerd worden door niemand minder dan ex-Miss Belgian Beauty Els Tibau. Achteraf wordt het feesten geblazen op de muziek van Cookies & Cream.

Openingsreceptie
Fans en supporters hoeven niet zo lang te wachten om hun favoriete kandidates aan het werk te zien. De tien finalistes worden vrijdagavond 22 augustus al aan het grote publiek voorgesteld tijdens de openingsreceptie van de Druivenfeesten op het Justus Lipsiusplein. Zondag lopen ze mee in de stoet en bereiden ze zich verder voor op de grote finale.

De tien finalistes
1. Nyske Hellemans uit Wilrijk
2. Ina Marchand uit Overijse
3. Desiree Breukel uit Aarschot
4. Valerie Gobert uit Beauvechain
5. Charlotte Meskens uit Wolvertem/Meise
6. Samantha Charlier uit Overijse
7. Alyssa Gregoir uit Overijse
8. Dorien Abts uit Kumtich
9. Sarah Vandersteen uit Ramsdonk
10. Freya De Becker uit Kersbeek-Miskom

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 12-08-14 • Uur: 12u06

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur