De Zonderlingen spelen toneel

OVERIJSE - 04-09-14 - I am determined to prove a villain…

Spelersgroep de Zonderlingen laat Shakespeare’s grootste schurk opnieuw tot leven komen . Met ‘Richard III’, een theaterproductie die het publiek naar de keel grijpt, geven de Zonderlingen hun eigen visie op Shakespeare. De Zonderlingen belichten zowel het gruwelijke, het onschuldige en het intieme.

Zin in een ‘zonderling’ avondje theater? Kom dan zeker op 13 september naar GC de Bosuil te Overijse.

Veldslagen zijn gestreden, de vijand overwonnen. Edward verkrijgt het koningschap dat zijn broer Richard zo begeert. Richard wordt links gelaten, uitgesloten en met een scheef oog bekeken, terwijl allerhande achterlijke minkukels hoge posities verwerven. Al mankend, moordend, liegend én verleidend beklimt Richard toch de ladder van grenzeloze macht. Steeds hoger en hoger. Ieder teken van verzet wordt de das omgedaan. Bereikt Richard de positie waar hij zo naar verlangt of valt hij dieper dan ooit?

Bij spelersgroep de Zonderlingen heeft iedereen een uitzonderlijk groot hart voor theater. Hierdoor omvat de cast acteurs die vanuit alle windstreken samenkomen om eigenzinnige producties te creëren. Deze zonderlinge Richard III is gegroeid met inbreng van alle medewerkers. Dit toont hoe de Zonderlingen aan de slag gaan; met veel creativiteit, doorzettingsvermogen en veel durf waarbij acteurs, technici en medewerkers mee de koers bepalen

10 jaar geleden waren wij al eens te gast in de Bosuil. De Zonderlingen brachten toen een alternatieve Valentijnsviering. Met RICHARD III keren de Zonderlingen terug naar de plek waar alles eens begon. Deze productie zelf werd opgevoerd begin mei 2014 in GC de Lijsterbes te Kraainem.

Reservatie & info

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse
02 657 31 79
www.debosuil.be

Neem zeker ook een kijkje op:
https://www.facebook.com/dezonderlingen

Foto's/Beelmateriaal (copyright De Zonderlingen):

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 04-09-14 • Uur: 13u51

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur