Feest van de sport

HOEILAART - 13-10-14 - Wie wordt Sportman of Sportvrouw van Hoeilaart?

HOEILAART - Tijdens het Feest van de Sport bekroont het gemeentebestuur van Hoeilaart naar goede gewoonte de sporthelden van het voorbije sportseizoen. Nieuw dit jaar is de verkiezing van de Sportman of Sportvrouw van Hoeilaart.


Op zaterdag 18 oktober 2014 is het in het GC Felix Sohie weer zover. De kampioenenviering begint om 18 uur. Dan krijgen de kinderen (-12 jaar) hun medaille en aandenken. Om 20 uur is het de beurt aan de volwassenen die tijdens het seizoen 2013-2014 een uitzonderlijke prestatie hebben neergezet.

Daarnaast zal er, op initiatief van de sportraad, voor de eerste maal een Sportman of Sportvrouw van Hoeilaart verkozen worden. Daarmee wil de raad de sterkste sportieve prestatie van het voorbije sportjaar in de kijker zetten. De prijs gaat naar iemand die als trainer, bestuurslid of in een andere functie veel betekent (heeft) voor het sportieve leven in Hoeilaart.

Uiteraard is er ook spijs en drank en zal er nog wat te beleven vallen qua randanimatie en optredens. Iedereen is van harte welkom om mee te vieren!

Info: sportdienst, tel. 02 657 97 26, e-mail: sportdienst@hoeilaart.be.


Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 13-10-14 • Uur: 15u10

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur