Afscheid van Hoeilaartse gemeenteraad

HOEILAART - 24-12-14 - Sylvie Gahy neemt afscheid van Hoeilaartse gemeenteraad

Sylvie Gahy, voorzitster van PRO Hoeilaart en gemeenteraadslid sinds januari 2001, heeft donderdagavond afscheid genomen van de gemeenteraad. Vanaf januari wordt ze vervangen door Julie Vanstallen. “Zoals afgesproken bij aanvang van de legislatuur”, klinkt het bij PRO Hoeilaart.

Sylvie Gahy werd voor het eerst als gemeenteraadslid verkozen in 2000. In 2007 werd ze schepen van jeugd, sport, cultuur en Vlaams karakter. Ze zette zich met enorm veel enthousiasme in voor onze gemeente. Haar beleid werd steeds onderbouwd met een duurzame en sociale visie waarbinnen verbondenheid tussen de mensen van enorm groot belang was. Zo zei ze tijdens haar nieuwjaarstoespraak begin 2014 nog: “Wij blijven ons inzetten voor een betere, efficiëntere werking van de diensten sport, jeugd en cultuur want deze diensten zorgen voor een blijvende meerwaarde van onze samenleving en zorgen er mede voor dat het zo fijn wonen is in ons mooie Hoeilaart.” Andere speerpunten in haar beleid waren onder meer de integratie van nieuwkomers, het milieu en betaalbaar wonen. De afgelopen twee jaar zetelde ze als gemeenteraadslid.

Sylvie Gahy: “Bij aanvang van deze legislatuur hebben we er als partij voor gekozen om te verjongen. Zo verving Klaas Geers eerder al Jean-Pierre Maeyens. Door het afstaan van dit mandaat wilt de partij de jongeren zo goed als mogelijk klaar stomen voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Ik heb enorm genoten van deze vele en uitdagende jaren en zal uiteraard actief blijven werken aan onze partij als voorzitter.”Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 24-12-14 • Uur: 13u11

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur