Toeristisch Onthaalambassadeur Overijse

OVERIJSE - 29-01-15 - In april 2015 start de gemeente met een nieuwe cursus ‘Toeristisch Onthaalambassadeur’. Nadien kunnen ze aan de slag in het bezoekerscentrum 'Dru!f, huis van de tafeldruif'. Daar zorgen ze voor het onthaal van bezoekers en toeristen en maken ze hen wegwijs in het toeristisch recreatief aanbod van Overijse, de Druivenstreek, het Zoniënwoud en het Dijleland.

Toeristische Onthaalambassadeurs werken mee aan schooluitstappen en toeristische evenementen zoals de Druivenfeesten, Erfgoeddag,
reisbeurzen... en gaan aan de slag in een enthousiast team van onthaalvrijwilligers dat bekroond werd tot Beste Toerisme Werknemer 2012 door Toerisme Vlaanderen. Ze worden begeleid en omkaderd door gemeentelijke toeristische medewerkers.

De gemeente zorgt voor een leuke opleiding met een heleboel praktische info over de streek. Hiervoor worden vijf actieve sessies (maandagen 20 en 27 april, 4 en 11 en 25 mei, telkens van 19u00 tot 22u00) voorzien in Dru!f met als kers op de taart een dagexcursie in Overijse en omgeving (zaterdag 20 juni, van 9u00 tot 18u00). Voorkennis is niet vereist.

Personen met een boon voor onze prachtige regio met z'n toeristische trekpleisters, en die sociaal en vlot in de omgang zijn, hebben ongetwijfeld potentieel om één van de nieuwe Toeristische Onthaalambassadeurs te worden.

Informatie over de cursus op het nummer 02 785 33 75 of via info@overijse.be . Inschrijvingen via www.overijse.be .

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 29-01-15 • Uur: 07u29

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur