Keizer Karel Feesten in Tombeek

OVERIJSE - 20-06-15 - De laatste Druivenkoningin van Overijse presenteert de Keizer Karel Quiz in Tombeek!

Zijn er in jouw dorp ook dorpsfeesten? Gezellig toch? In Tombeek zijn alle vrijwilligers aan de slag! De traditionele Keizer Karelfeesten die doorgaan op vrijdag 31 juli en zaterdag en zondag 1 & 2 augustus starten traditioneel met de Keizer Karel Kwis – of is het quiz? Dit jaar zal deze quiz op vrijdagavond gepresenteerd worden door de ‘laatste’ Druivenkoningin van Overijse, Ina Marchand. Onlangs werd bekendgemaakt dat de gemeente Overijse niet meer op zoek gaat naar een Druivenkoningin. Zo komt een einde aan een traditie die meer dan 55 jaar een succesformule was op de Druivenfeesten van Overijse. Er werd ook een speciale gast uitgenodigd op de kwis... Een verrassing…
Op zaterdag is er de gekende wielerkoers en nadien kan iedereen aanschuiven aan een lekkere familiebarbecue. Na het optreden van de Koninklijke Fanfare De Lanezonen, verzorgt het veertienkoppig team van de Cast Band op zaterdagavond vanaf 20u een heuse dansparty, gevolgd door een fuif voor de jonge en jongste jeugd van de Druivenstreek met een verrassings DJ!
Op zondag is iedereen welkom op de Keizer Karel Rommelmarkt in de straten van het dorp, het hoogtepunt van de Tombeekse feesten. Heb je zelf oude spullen te koop of heb je andere vragen dan kan je de organisatie contacteren op Keizerkarelfeestentombeek@gmail.com.

Alle activiteiten vinden plaats in een feesttent, in het centrum van het dorp, naast Café Oud Sint Elooi. Dankzij de vele vrijwilligers en de sponsors kunnen deze dorpsfeesten doorgaan.
Alle vrijwilligers nodigen iedereen uit op deze jaarlijkse dorpsfeesten!

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 20-06-15 • Uur: 06u19

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur