Vrebos stelt nieuwe toonzaal voor

OVERIJSE - 18-08-15 - Vrebos, dé ramen- en deurenspecialist uit de Druivenstreek – verwelkomt zijn klanten sinds kort in een gloednieuwe toonzaal. De thema’s die centraal staan in de toonzaal zijn akoestiek, veiligheid en isolatie. Om de toonzaal in de kijker te zetten, lanceert Vrebos een klantenactie op dinsdag 25 augustus tijdens de avond van Will Tura.

De naam Vrebos klinkt als een klok in Overijse en omstreken. Al 35 jaar staat het bedrijf bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Om het groeiende klantenbestand nog beter te ontvangen en informeren werd de laatste maanden werk gemaakt van een nieuwe toonzaal langs de Duisburgsesteenweg in Overijse. De toonzaal is een uithangbord geworden van de verschillende thema’s die Vrebos hoog in het vaandel draagt: isolatie, design, ventilatie, veiligheid, kindvriendelijkheid … allemaal eigenschappen die duidelijk worden gedemonstreerd in de vernieuwde demoruimte.

Groeiend personeelsbestand
Naast de nieuwe toonzaal werd ook aan het groeiende personeelsbestand gedacht. Samen met de toonzaal werd een nieuw ontspanningsgedeelte gebouwd waar werknemers kunnen lunchen, projecten kunnen overlopen, bijpraten …. . Het nieuwe gedeelte biedt op het eerste verdiep ook ruimte voor een landschapsbureau. Donald Vrebos, zaakvoerder, is zeer tevreden met de nieuwe inrichting. “De toonzaal staat symbool voor de kwaliteiten van onze producten waar wij de hoogste prioriteit aan schenken. We willen dit dan ook graag delen met onze bezoekers. Daarnaast ben ik ook heel blij met de uitbreiding van het bedrijfsgebouw. De kracht van Vrebos schuilt in het enthousiasme en de toewijding van onze medewerkers. Zij verdienen het dan ook om hun job uit te oefenen in de best mogelijke omstandigheden.”

Klantenactie
Om de nieuwe toonzaal in de kijker te zetten, lanceert Vrebos een klantenactie tijdens de avond van Will Tura op de Druivenfeesten van Overijse. Gedurende de hele avond worden er flyers onder de aanwezigen uitgedeeld. Bezoekers die de flyer meebrengen naar de nieuwe toonzaal, krijgen een gratis vliegenraam bij hun volgende bestelling. Vrebos is ook aanwezig op de jaarbeurs in Leuven van 22 augustus t.e.m. 30 augustus.


Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 18-08-15 • Uur: 12u25

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur