Week van de sportclubs

OVERIJSE - 01-09-15 - Tezamen met het nieuwe schooljaar staat ook voor vele sportclubs het nieuwe sportseizoen voor de deur. September is ook voor vele mensen DE maand om een juiste sportclub te zoeken.
Hierdoor organiseert het Bloso van 12 t.e.m. 20 september 2015 de week van de sportclub over gans Vlaanderen om de mensen te helpen in hun zoektocht.
Sommige Overijsese sportclubs kunnen echter niet wachten om er in te vliegen waardoor er in de gemeente Overijse 2 weken van de sportclub zullen zijn!
De sportclubs nodigen u van 5 t.e.m. 20 september 2015 graag uit om een bezoekje te komen brengen op een proefles, opendeurdag, initiatiereeks, etc.
Zo kan je in Overijse kennismaken met verschillende sporttakken waaronder badminton, tafeltennis, diepzeeduiken, andersvalidensport, tennis & jiu-jitsu.
Meer informatie over wie, wat, waar en wanneer vindt u terug in de rubriek activiteiten op onze website www.sporeo.be
Ga gerust eens een kijkje nemen en doe mee aan de activiteiten.

DANSINITIATIE: COUNTRY- & LINEDANCE
Dit jaar organiseert Sporeo opnieuw i.s.m. The Grapevine Country Dancers Overijse een initiatiereeks Country & Line dance voor 16 plussers.

Country- & Line dancing geeft je de kans om op een plezierige manier, eenvoudige en minder eenvoudige dansjes op de meeslepende countrymuziek aan te leren.

Deze 4 delige initiatiereeks gaat wekelijks door vanaf maandag 7 t.e.m. 28 september 2015 in de Rank, Hoeilaartsesteenweg 56, 3090 Overijse van 19u00 tot 20u30.

De deelnameprijs voor deze initiatiereeks bedraagt 20 euro. Hierin is de sportsessie en verzekering inbegrepen.

Voor inschrijvingen of verdere inlichtingen kan je terecht aan de kassa van het Begijntjesbad, tel: 02/686.90.20 en via de website www.sporeo.be

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 01-09-15 • Uur: 13u59

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur