Kersvers bestuur Unizo Druivenstreek

OVERIJSE - 21-10-15 - Op 19 oktober laatstleden organiseerde Unizo Druivenstreek een succesvol netwerkevent met als onderwerp “Breek uit je netwerk”. Een 40-tal ondernemers vonden de weg naar Meubelen Tastenoye in Overijse waar expert Dimitri Verhoye hen de fijne kneepjes van het netwerken leerde.
Spreker Dimitri Verhoye van Smart A’DVice legde daarna uit dat netwerken rond het H to H-principe draait. Heart to heart, human to human, help to help. Stop met verkopen, maar vraag je af hoe je de ander kan helpen, ook buiten het bedrijfsleven. Geïnteresseerd zijn is belangrijker dan interessant zijn. Als je mensen iets gunt, dan zullen zij nadien ook jou iets gunnen.
Voorzitter Ruben Peeters stelde er zijn kersverse bestuursploeg voor. Een tiental gedreven ondernemers die het handels- en bedrijfsleven in de Druivenstreek verder willen dynamiseren. Luc De Cupere, Elke Tielemans en Ruben Peeters uit Overijse, Stefanie De Wulf, Wim Laureys, Davy Verbeke en Sophie Vercammen uit Hoeilaart, Ronald Probst en Francis Tilborghs uit Tervuren, en Jeroen Geleyn uit Huldenberg, , engageerden zich om aan de kar te trekken.
Het event werd afgesloten met een smakelijke netwerk-receptie, verzorgd door Traiteur Obergine uit Tervuren.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 21-10-15 • Uur: 12u10

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur