Straffe projecten Evokepr in 2015

OVERIJSE - 07-01-16 - Voor communicatie-agentschap artmedia | evokepr uit Overijse was 2015 een knaljaar met als klap op de vuurpijl enkele mooie projecten voor o.a. Microsoft, Lidl, AG Insurance en de Gemeente Overijse.

De communicatie- en marketingwereld verandert razendsnel en ook artmedia | evokepr vindt zichzelf voortdurend uit. Terwijl artmedia 15 jaar geleden ontstond als een bedrijf actief in webdesign en hosting, is de onderneming intussen geëvolueerd naar een content marketing bedrijf dat bedrijven bijstaat in de positionering van hun merk naar hun doelgroepen. Artmedia | evokepr kan daarbij rekenen op verschillende in-house specialisten zoals grafisch designers, een web developer, een conversation manager en pr consultants. Die unieke combinatie van specialisatiedomeinen is intussen ook de grote bedrijven niet ontgaan.

Communicatie van a tot z

Eind 2014 bedacht artmedia | evokepr reeds het concept van Lidl in the Dark, waarbij 200 nietsvermoedende gasten werden getrakteerd op een gastronomisch menu van Piet Huysentruyt in het donker, en ook in december 2015 kwam Lidl aankloppen voor een pr-actie rond de soep die de warenhuisketen de hele maand december verkocht voor het goede doel. In november lanceerde artmedia | evokepr samen met Microsoft de nieuwste Windows 10 producten waaronder de Surface Pro 4. In plaats van een traditionele persconferentie werd een groot dictee georganiseerd voor klanten én journalisten in Het Stuk in Leuven. Zo konden de genodigden meteen de sterke punten van de tablet ervaren. En al voor het 10e jaar op rij deed de gemeente Overijse een beroep op artmedia | evokepr voor de totale communicatie rond de Druivenfeesten. Van het ontwerp van het campagnebeeld over het conversation management via Snap Chat tot de zoektocht naar sponsors, artmedia | evokepr nam alles voor zijn rekening. Ook AG Insurance kwam opnieuw aankloppen voor de PR en het social media management rond de AG Insurance Keep it Up Challenge, een brand activatie campagne die van september tot mei plaatsvindt bij de verschillende eersteklasseploegen uit de Jupiler Pro League. Tot slot werden nog succesvolle acties gerealiseerd voor o.a. Telenet-Fidea Cycling Team, Haribo, Nutricia, Partena Ziekenfonds, 150 Zoete Zomers, The Belgian Sponsorship Awards, enz.

Nieuwe projecten

2016 belooft alleszins een spannend jaar te worden. Vaste klanten waaronder Siemens, hogeschool ODISEE, Group Vrebos, CO2Logic, Fortinet, Colt, De Klussenier, De Kock, Dewit Wines ... blijven rekenen op de verschillende specialisaties die het bedrijf in de schaal kan leggen. Daarnaast staan er nu al nieuwe projecten op stapel voor Lidl, Microsoft en het nieuwe fitnessconcept Fit20.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 07-01-16 • Uur: 12u56

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur