Eerste namen Hee Tervuren 2016

TERVUREN - 22-02-16 - Hee Tervuren, het jaarlijkse concertweekend van de gemeente Tervuren is dit jaar aan zijn 15 de jaargang toe. Een feesteditie dus. En daarvoor zijn uiteraard topartiesten nodig. De eerste daarvan zijn ondertussen bekend. Natalia, Daan en Kabouter Plop.
De feesteditie wordt speciaal in de verf gezet op zaterdagavond, wat een echte Classic Night wordt. Daarin laten we vooral een aantal artiesten aan bod komen die ons de afgelopen jaren mee groot gemaakt hebben. Eentje daarvan kunnen we dus al verklappen. Daan trad al een aantal keer op maar was keer op keer een voltreffer. We verwachten dat hij die successen dit jaar zeker overtreft.
Op vrijdagavond gaan we voor een Midsummernight concept waarvan Natalia de hoofdact zal zijn. En ook voor zondag kunnen we al een eerste artiest bekend maken. Onze jongsten zullen kunnen genieten van Kabouter Plop.
“Dat is nog maar een tipje van de sluier, want we hebben dit jaar een ijzersterk programma” zegt schepen van evenmenten Jan Trappeniers. Op 16 maart wordt de rest van de affiche (waar nog heel wat toppers bijzitten) bekend gemaakt op een persconferentie voor pers en sponsors. We lichten dan ook toe hoe het EK aan bod zal komen, en wat de plannen zijn voor Hee Tervuren voor de komende jaren. Als toetje volgt er een eerste preview op de nieuwe show van “Les Truttes”

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 22-02-16 • Uur: 06u41

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur