Fototentoonstelling Beste Buren

OVERIJSE - 29-03-16 - Wat bindt ons? De lokale fotoclub Kreatief gaat met zijn 60 leden en 60 camera’s in de hand op zoek naar een antwoord op deze ene vraag. Het resultaat: 12 Vlaamse en Nederlandse buren, die in dubbelportretten zullen prijken op verschillende locaties in de Druivenstreek, zo ook bij ons!
Nederland en Vlaanderen zijn BesteBuren. We delen een taal en we wonen dicht bij elkaar maar – zoals dat met buren gaat – we ontmoeten elkaar te weinig. Dat is jammer, want we hebben elkaar zo veel te bieden, nu en in de toekomst.
BesteBuren is een campagne op initiatief van de Vlaamse en de Nederlandse regering naar aanleiding van de 20ste verjaardag van de culturele akkoorden tussen beide gemeenschappen. Het is tevens de gedroomde aanleiding om te bouwen aan een goede verbindingen tussen de Vlaamse en de Nederlandse gemeenschap in de Druivenstreek.
Met “BesteBuren Druivenstreek” willen we een sociaal-cultureel festival opzetten waarbij tal van lokale partners een onderdeel organiseren, zoals deze fototentoonstelling er één van is.
Gratis toegankelijk van zaterdag 26 maart tot zondag 24 april 2016 in CC Den Blank, Begijnhof 11 in Overijse. Tel. 02 687 59 59, info@denblank.be, www.denblank.be.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 29-03-16 • Uur: 15u04

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur