GC De Warandepoort start met filmprogram

TERVUREN - 01-04-16 - Sinds januari beschikt Tervuren over een prachtige theaterzaal die volop wordt benut. Voor het culturele leven creëert de zaal nieuwe mogelijkheden. Ook een kwalitatief filmaanbod hoort bij de programmatie.

Binnenkort vindt de eerste opera-voorstelling plaats en in februari was er reeds een mooie dansvoorstelling van “The Slovaks”. Vanaf 6 april start De Warandepoort ook met film. “Om de twee weken programmeren we een film. In principe een avondfilm op de eerste woensdag van de maand en een kinderfilm (met een ontbijtformule voor wie dat wil) op de derde zondag van de maand. Dit kan soms wijzigen in functie van de programmatie van onze verenigingen.” zegt Jan Trappeniers, schepen van cultuur.

“We kiezen resoluut voor films van hoge kwaliteit. Zo tonen we voor de zomer al twee Belgische topfilms “Black” en “Le Tout Nouveau Testament” en twee films die recent een Oscar wonnen :“The Revenant” en “Inside Out”. De films worden pas ingepland nadat ze uit de bioscoop zijn verdwenen. Zo kunnen we hoge kwaliteit aan een lage prijs bieden. De meeste films zullen 4 euro (VVK) en 5 euro (kassa) kosten.”

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 01-04-16 • Uur: 17u48

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur