The Line-up

OVERIJSE - 11-04-16 - MICHAEL VAN PEEL, SEPPE TOREMANS, YGOR, BAS BIRKER & JERON DEWULF : THE LINE-UP

The Line-Up werd opgericht in 2011 en trekt sindsdien succesvol door Vlaanderen. Het verzamelt het beste dat comedy in Vlaanderen te bieden heeft, met een mix aan bekenden en minder bekenden. Eén voor één scoorden ze op festivals, wedstrijden of op tv in o.a. ‘Comedy Casino’ en ‘De Bovenste Plank’. Enkel gewapend met een microfoon laten ze je opgaan in hun alle-gekheid-en-veel-nonsens-vertelsels. Comedy zoals comedy moet zijn!

Deze stand-up comedians staan voor je klaar:

Michael Van Peel
Van Peel is een lollige cynicus, gevangen in het lichaam van een acuut optimist. Maar mispak je niet. Onder zijn aaibare uiterlijk gaat een slecht observatievermogen en een vlijmscherp karakter schuil. Zuivere stand up: ongefilterd, extra vierge en van eerste koude persing. Hij bracht vorig seizoen een uitverkochte eindejaarsconference dus brengen we hem graag nog eens terug .

Bas Birker
Als in Antwerpen wonende Hollander speelde hij honderden shows in Nederland en België. Bas is wereldberoemd in het milieu, begenadigd mc en heeft een avondvullend programma . Geen zweverig gedoe met een verborgen boodschap, maar recht op het doel af! Humor om te lachen!

Seppe Toremans
Finale Humo’s Comedy Cup 2000 en 2005, finale AKF 2005 en speelde de avondvullende programma’s ‘Guts’ en ‘Cut!’. Seppe is snel, hard, absurd en komt soms heel dichtbij. Af en toe bijt hij, maar hij kreeg wel al zijn inentingen.

Ygor
Ygor is geen typetje maar een alter- ego. Hij neemt je mee in zijn wereld en zijn verhalen en neemt daar rustig de tijd voor. Collega- cabaretiers erkennen de grote hoeveelheden lef die daarvoor nodig zijn. Hij reeg intussen tal van prijzen aan elkaar: winnaar Humo’s Comedy Cup ‘99, persoonlijkheidsprijs Cameretten 2000, winnaar Radio2 prijs Westtalent, winnaar theaterhappening Opendoek, Zilver Wim Sonneveldconcours 2009 en winnaar Commeere Comedy Cup 2010.

Jeron Dewulf
'Foute vriend' Jeron Dewulf is acteur (o.a. 'Familie'), improvisator en stand-upcomedian. Hij improviseerde bij Geert Hoste's comedy cup en Jimpro en won de gouden medaille op het Officiële WK impro. Als drijvende kracht van "De Improfeten" en het "Joker comedy impro" collectief combineert hij impro met stand up en speelde in Vlaanderen en Nederland op diverse podia. Verwacht je aan cliché's die je nog nooit zo benaderd zag en hoe je de wereld verbetert met een microfoon.

www.thelineup.be

Zaterdag 23 april 2016 om 20.30u. in CC Den Blank, Begijnhof 11 in Overijse. Tel. 02 687 59 59, info@denblank.be, www.denblank.be.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 11-04-16 • Uur: 16u15

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur