Living Roots

OVERIJSE - 11-04-16 - RONNY MOSUSE, JAN DE SMET, FAY LOVSKI & TOM THEUNS : LIVING ROOTS

Ronny Mosuse, Jan De Smet, Fay Lovsky en Tom Theuns trekken samen op pad, op zoek naar hun wortels. Welke songs hebben hen gevormd als muzikant? Voor welke componist hebben ze een buitengewone adoratie? Zodoende serveren ze gedurende de avond eigen interpretaties van zowel bekende oldies als recentere parels uit de muziekgeschiedenis.

Ronny Mosuse kent iedereen van zijn solo-werk, The Radio's en The Clement Peerens Explosition. Een grote meneer in de Belgische muziekgeschiedenis met een boeiende achtergrond.

Jan De Smet heeft De Nieuwe Snaar definitief begraven en vindt bij Living Roots een ideale 'speeltuin'. In zijn reusachtige bibliotheek graaft Jan naar zijn geliefde songsmids en brengt hen hulde met o.a. accordeon en ukulele.

Fay Lovsky speelde met zowat alle grote namen uit de Nederlandse scène maar kiest nu dus voor haar Vlaamse top-collega's. Ook zij is multi-instrumentaliste en bespeelt exotische instrumenten zoals de theremin en zingende zaag!

Folkmuzikant Tom Theuns is de rots in de branding, zijn muziekspectrum gaat van Leonard Cohen tot Abba...

www.livingroots.be

Zaterdag 16 april 2016 om 20.30u. in CC Den Blank, Begijnhof 11 in Overijse. Tel 02 687 59 59, info@denblank.be, www.denblank.be. Abo € 14, vvk € 16, kassa € 18.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 11-04-16 • Uur: 16u24

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur