Programmatie Tropiscala 2016

OVERIJSE - 14-04-16 -
Ook dit jaar start Tropsicala met het traditionele beachvolleybaltoernooi. Deze week startten de inschrijvingen! Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt… Via www.tropiscala.be is meer info over inschrijvingen te vinden.

Programmatie

Zoals steeds geven we lokaal talent de kans om Overijse te overtuigen van hun kunnen. Vanaf 16u zullen er enkele streekgroepen het beste van zichzelf geven.
Na het succes van de roofvogelshow van vorig jaar wil de organisatie ook dit jaar iets met beesten doen! Heb je altijd al eens een ritje willlen maken op een kameel? Dan moet je zaterdagnamiddag zeker naar het Begijhofplein komen! Net als voorbije jaren kan de liefhebber van goede cava en wijn terecht bij de Holar & Isca cavabar. Voor streekbieren moet je bij het Vlaamse Café zijn.
’s Avonds programmeren we, zoals steeds, talent van eigen bodem. ‘ID!OTS’ openen de avond met hun “smerige rock en snedige punk”. ‘DE MENS’ is headliner van Tropiscala 2016. We verwachten van ‘DE MENS’ het beste van de Nederlandstalige rock. ‘LEVEL SIX’ zorgt voor de ambiance naarmate het wat later wordt. Tropsicala wordt afgesloten door ‘PartyShakerz ft. Violinvasion.
Meer informatie over de programmatie kan je vinden via www.tropiscala.be

Dankzij de steun van lokale handelaars, onze vrijwilligers en gemeente Overijse is Tropiscala, ook dit jaar, gratis toegang voor iedereen!
Tropiscala gaat door op zaterdag 25 juni 2016 en is het ‘Feest van de Vlaamse Gemeenschap’ van Overijse.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 14-04-16 • Uur: 06u00

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur