wandel- en terraszones Zuidstraat

ROESELARE - 24-04-16 - PLANNING WANDEL- EN TERRASZONES ZUIDSTRAAT

Herinrichting wandel-/terraszones in één fase om hinder in zijn totaliteit te beperken

Volgende week worden de wandel- en terraszones aan beide zijden van de Zuidstraat in één beweging afgewerkt.

Op die manier zijn Grote Markt, Zuidstraat en Henri Horriestraat voor de Batjes netjes afgewerkt en vermijden we de weg in het najaar nogmaals voor een korte periode te moeten afsluiten

Tijdelijke verkeersregeling

Van 25 tot en met 29 april 2016 wordt de Zuidstraat tussen Sint-Michielsplein en Patersstraat afgesloten. Het verkeer kan wel van het Sint-Michielsplein naar de Grote Markt en ook de Patersstraat in en uit richting Zuidstraat (kant VABI) blijft mogelijk.

Vrijdagavond 29 april 2016 wordt de rijweg opengesteld voor het verkeer. De terraszone kant stadhuis is dan vermoedelijk volledig voltooid. Ook de wandelzone kant Rodenbach is op het printbeton na vermoedelijk afgewerkt.

Parkeerstrook in printbeton

De uitvoering van de printbeton voor de parkeerstrook staat op de planning voor maandag 9 mei 2016. Omdat de aannemer van de betonwerken een verlofperiode inschakelt van 2 tot en met 6 mei sluiten de werken aan de parkeerstrook niet onmiddellijk aan op de afwerking van de wandelzone. Voor het aanbrengen van het printbeton zal het rijvak richting Zuidstraat op 9 mei afgesloten zijn. Nadien moet de parkeerstrook nog een 2-tal weken uitharden, vooraleer er kan geparkeerd worden.

Info over wegenwerken: www.roeselarebereikbaar.be


Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 24-04-16 • Uur: 12u20

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Roeselare

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur