17de Keizer Karel Feesten in Tombeek

OVERIJSE - 02-07-16 - Inschrijven voor de activiteiten van de 17e editie Keizer Karelfeesten op 29,30 en 31 juli in Tombeek.

Voor de 17de keer wordt er opnieuw 3 dagen gefeest in het mooiste gehucht van Overijse.
Er wordt gestart met de gekende Keizer Karel Quiz. Quizmaster op vrijdagavond is niemand minder dan de Druivenambassadeur van Overijse, Mikel Hermo. Na de quiz kan de jeugd van Overijse kennismaken met vers opkomend talent DJ97! Yeah, let’s party!
Op zaterdagmorgen wordt er in samenwerking met de succesvolle Druivenstreek MTB School / TWC ‘t Hoekske Maleizen een mountainbike tocht georganiseerd voor alle jongeren van 7 tot 77. Op zaterdagnamiddag kunnen geoefende wandelaars deelnemen aan een tocht op bekende en minder bekende wandelwegen in en rond Tombeek samen met een gids. Families met kinderen maken een kleinere begeleide tocht om nadien het danstalent te oefenen op een heuse kinderdisco in de feesttent. Voor de mountainbike en wandeltocht graag inschrijven op keizerkarelfeestentombeek@gmail.com.
Vorig jaar speelde de gekende Cast Band de pannen van het dak op deze feesten, en ook dit jaar zijn ze weer van de partij op zaterdagavond, na het optreden van de Koninklijke Fanfare De Lanezonen. Eenmaal goed opgewarmd kan er verder gefeest worden met DJ Boucher. Dit jaar kozen de organisatoren ook op zaterdagavond voor opkomend talent. DJ Boucher : 3 keitoffe jonge gasten van de streek die super muziek draaien voor iedereen! All night long!
Op zondagmorgen is het vroeg uit de veren om de eerste koopjes te doen op de grootste rommelmarkt van de streek. Standhouders kunnen inschrijven op keizerkarelfeestentombeek@gmail.com (1 euro/meter). Kruisboogschutters en country dancers maken de dag compleet vooraleer de wielerkoers van start gaat om 15u00.
Gedurende het hele weekend kan je proeven van Keizer Karelbier en de overheerlijke barbecue! En voor de kids staan springkastelen en een verrassing klaar!
Tot binnen enkele weken!
Meer info ? e-mail naar keizerkarelfeestentombeek@gmail.com of bekijk de speciale facebookpagina www.facebook.com/keizerkarelfeestentombeek

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 02-07-16 • Uur: 08u55

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur