Rommelmarkt Hoeilaart

HOEILAART - 18-08-16 - Raakt ook jouw huis overvol en wil je wel wat spulletjes kwijt? Op zaterdag 17 en zondag 18 september (van 8 tot 18 uur) is er rommelmarkt in Hoeilaart. Er zijn nog een paar plaatsjes vrij.

De markt wordt opgesteld in de A. Biesmanslaan, de J.B. Charlierlaan, de W. Eggerickxstraat, de H. Caronstraat, het Gemeenteplein en de M. Felicéstraat. Rond het Gemeenteplein zullen dit jaar aan beide straatkanten kraampjes staan.

Kinderen tot 15 jaar uit Hoeilaart, wiens stand maximaal 6 lopende meter in beslag neemt, mogen gratis op de rommelmarkt staan. De aanvraag moet dan op naam van het kind ingediend worden. Wie ouder is en/of niet in Hoeilaart woont, betaalt 10 euro voor een standplaats van ten hoogste 3 lopende meter, of 20 euro voor meer dan 3 meter.

Het eventuele standgeld wordt de dag zelf ter plaatse betaald. Maar de standplaatsen moeten vooraf gereserveerd worden! Het formulier dat je daarvoor moet gebruiken, kan je afdrukken op www.hoeilaart.be/rommelmarkt-druivenfestival. Het formulier kan ook aangevraagd worden bij de dienst Lokale Economie.

Info:
dienst Lokale Economie, tel. 02 658 28 57, e-mail: lokaleeconomie@hoeilaart.be.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 18-08-16 • Uur: 18u17

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur