Eerste kruiwagen vrijdagmarkt Tervuren

TERVUREN - 13-09-16 - Op vrijdag 2 september 2016 werd de eerste kruiwagen verloot onder de bezoekers van de vrijdagmarkt in Tervuren. De winnares was Christiane Keyaerts. Christiane bezoekt de markt wekelijks en was dan ook uiterst tevreden met haar prijs. Op vrijdag 9 september mocht zij haar kruiwagen laten vullen door de marktkramers.

Samen met schepen van lokale economie Jan Trappeniers en burgemeester Jan Spooren werd de volledige markt bezocht. Het resultaat was een overvolle kruiwagen. Schepen van lokale economie Jan Trappeniers: “ De marktkramers waren heel gul en ook de lokale handelaars die op eigen initiatief ook schenkingen deden, waren enthousiast. Het bewijst ook het belang van de markt voor onze lokale handel.”

Deze actie kadert in een plan om de vrijdagmarkt een nieuw elan te geven. Eerder werd er reeds een springkasteel geplaatst en kregen de vrouwelijke marktbezoekers een bloemetje. Wie de komende drie weken de vrijdagmarkt bezoekt, maakt nog kans om een kruiwagen te winnen.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 13-09-16 • Uur: 12u55

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur