Sinterklaasparade komt naar Tervuren

TERVUREN - 19-11-16 - Eenmalig spektakel

Jaarlijks doet de Sint verschillende gemeentes aan en vorig jaar trok de stoet ook door Plopsaland. De Sint en zijn pieten entertainen de kinderen van op een troonwagen, postwagen, cadeautjeswagen enz. Een evenement dat jonge gezinnen zeker niet mogen missen, want de Sint komt maar één keer met zijn hele parade naar Tervuren.

Parcours handelscentrum

De parade, die ook dankzij de handelaars mogelijk gemaakt wordt, zal voorafgegaan worden door een commerciële stoet die om 13u vertrekt aan de Markt van Tervuren. Om 13.30u vertrekt de echte parade op het marktplein. Het parcours loopt langs de Brusselsesteenweg, Wijngaardstraat, Peperstraat, Rozendalstraat en via de Hoornzeelstraat opnieuw naar de Markt. Daar krijgen kindjes de kans om hun tekening aan de Sint af te geven.

Parkeermogelijkheden

Er worden heel wat bezoekers verwacht en er wordt dan ook aangeraden om op tijd en liefst met de fiets, het openbaar vervoer of te voet naar het centrum te komen. Wie toch met de wagen komt, kan terecht op www.tervuren.be/sinterklaasparade voor een overzicht van de beschikbare parkings.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 19-11-16 • Uur: 12u50

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur