Bigband in Tervuren voor het goede doel

TERVUREN - 19-11-16 - Rotary Club Tervuren bestaat 10 jaar

Rotary Club Tervuren organiseert op zondag 27 november een jazz concert, met bigband Swing Shift. De opbrengst gaat naar een goed doel in de regio: Voedselhulp vzw (in Overijse). Aanleiding is het tienjarig bestaan van Rotary Club Tervuren.

De Swift Shift Bigband staat onder leiding van Maarten Wilbrenninck. Diverse solisten en zangers staan op het programma, zoals Jouri Dourdine en Erica Sewsanker.

Swing Shift Bigband

De Swing Shift Bigband werd opgericht in ’94 en vormt een hechte groep van een 20-tal muzikanten. Het is een internationaal gezelschap met naast Vlamingen, Walen en Brusselaars ook twee Nederlanders, twee Britten, een Fin, een Colombiaan en een Rus. Hun repertoire omvat bigbandklassiekers maar ook latin, rock, funk en hedendaagse arrangementen. De band weet haar publiek altijd weer te begeesteren.

De Swing Shift Bigband staat vaak op binnenlandse podia (privéconcerten, culturele centra, festivals, ...) maar trad ook al op in onder meer Nederland, Frankrijk, Duitsland en Denemarken. Hun uitvalsbasis is Hoeilaart.

Meer informatie - waaronder geluidsfragmenten, foto's en de concertkalender – op www.swingshift.be

Praktisch

Het Jazz bigbandconcert gaat door in de Warandepoort in Tervuren, op zondag 27 november vanaf 15u tot ongeveer 17u. De toegang kost 25 euro en is inclusief een drankje. Kinderen krijgen gratis toegang. Kaarten zijn verkrijgbaar via mail: info@rotarytervuren.eu.

Over Rotary Club Tervuren

Rotary club Tervuren (RCT) is een jonge, internationale club opgericht op 9 december 2006 met een warm hart voor Tervuren en de regio. De club heeft ongeveer 35 leden, van verschillende nationaliteiten. Rotary Club Tervuren steunt een aantal sociale doelen, in de regio (bijvoorbeeld voedselhulp Overijse en de Kerselaar) en daarbuiten. Eén keer per jaar organiseert RCT een kunstveiling om één of meerdere specifieke projecten te steunen.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 19-11-16 • Uur: 12u53

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur