Nazorg woningbrand in Tervuren

TERVUREN - 05-12-16 - Op zondag 4 december omstreeks 23:00 uur werd brandweerpost Overijse gealarmeerd voor een woningbrand in de Beukenlaan in Tervuren. De brand ontstond in de slaapkamer. De juiste oorzaak is nog niet gekend. De bewoner, een man van 91 jaar, overleefde de brand niet. Woningbranden eisten dit jaar al 69 slachtoffers in België.
Deze brand was uiteraard heel confronterend voor de buurtbewoners en roept heel wat vragen op. Waar plaats ik best rookmelders? Heb ik voldoende rookmelders? Hoe maak ik een vluchtplan? Hoe maak ik mijn woning brandveiliger?

Daarom organiseert de Hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant een infomoment over brandveiligheid en willen we de bezoekers zo optimaal mogelijk informeren over wat ze moeten doen als er toch brand ontstaat.

Iedereen is welkom op donderdag 8 december 2016 in het Administratief Centrum De Zevenster van Tervuren, zaal De Eik (Markt 7A) om 20:00 uur. Deze infoavond is volledig gratis en vrijblijvend. Samen kunnen we zorgen voor meer brandveiligheid!

De hulpverleningszone Oost, Vlaams-Brabant is opgericht op 1 januari 2015. Het is een samenvoeging van 8 brandweerposten (Aarschot, Diest, Landen, Leuven, Haacht, Overijse, Scherpenheuvel en Tienen) die instaan voor een hulpverleningszone bestaande uit 32 gemeenten met 521.886 inwoners.Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 05-12-16 • Uur: 15u02

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur